HEMA

gratis afhalen bij een HEMA-winkel in de buurt     •    thuislevering 1.95    •     hoge kwaliteit voor een goede prijs

de leukste schoolagenda maak je zelf

schoolagenda maken

Je schoolagenda moet uitstralen wie jij precies bent en wat je leuk vindt. Het vinden van precies de juiste agenda in de winkel is vaak heel lastig. Daarom kun je het beste zelf je schoolagenda maken. En bij HEMA is dat heel eenvoudig met ons gebruikersvriendelijk agendaprogramma.

begin direct met je schoolagenda aan de slag

een goed begin…

schoolagenda maken

Zoek eerst de foto’s uit die je wil gebruiken in de agenda. Je hebt ruimte voor 28 foto’s. Denk hiervoor aan leuke foto’s van je vakantie, je huisdier of de familie.

Maar het is natuurlijk ook superleuk om foto’s op te zoeken van je hobby of je idool. Op die manier creëer je een echt persoonlijke agenda.

Sla deze foto’s op in een aparte map op je computer. Plaats ze ook in de volgorde waarin je ze in de agenda wilt plaatsen door ze bijvoorbeeld namen te geven in alfabetische volgorde. Zo heb je straks extra snel een persoonlijke schoolagenda.

een agenda in een paar stappen

schoolagenda maken

Ga naar schoolartikelen.hema.nl en kies bij ‘agenda’ de schoolagenda die jij gaat bewerken. Klik op ‘maak nu een agenda’ om van start te gaan.

In het gratis online agendaprogramma van HEMA opent de agenda van jouw keuze. Je hoeft alleen nog maar de volgende stappen te volgen:

  1. Je kunt je agenda automatisch laten vullen door op het plusteken te klikken om al je foto’s te uploaden. Heb je ze in de juiste volgorde in een map gezet, dan kun je het beste alle foto’s tegelijk uploaden door ze allemaal te selecteren en op ‘open’ te klikken. Al je foto’s worden nu in de volgorde van de map in je agenda geplaatst. Als je dit nog niet gedaan hebt klik dan op ‘foto’s toevoegen’ links in het menu waar vervolgens al jouw foto’s worden getoond en sleep de foto’s één voor één in de pagina waar jij je foto wilt hebben.
  2. Wil je ze in een andere volgorde? Ga dan naar de desbetreffende foto pagina’s (klik onder de agenda op ‘volgende foto pagina’) en klik daar op het plusteken of sleep de foto uit het linkermenu in de pagina. Je kunt ook nog foto’s verwijderen en vervangen. Klik op de balk met de tekst: ‘klik hier om een andere foto te kiezen’ en kies de juiste foto.
  3. Ben je blij met je agenda? Klik op ‘bestellen’. Volg de stappen en geef aan of je de agenda naar huis of naar een HEMA filiaal wil laten sturen.

Veel plezier dit schooljaar! aan de slag