heel-holland-bakt-feest-hardcover_6-5
heel-holland-bakt-feest-hardcover_4-13
heel-holland-bakt-feest-hardcover_5-10
heel-holland-bakt-feest-hardcover_3-17

heel Holland bakt feest

Ben jij ook een fan van het TV programma heel Holland bakt, of ken jij iemand die gek is op bakken? Dan is dit persoonlijke bakboek het ideale cadeau! Dit boek maak je ook nog eens helemaal persoonlijk door er een foto, naam en persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Een ideaal cadeau dus. meer informatie

30 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over heel Holland bakt feest

Dit persoonlijke bakboek feesteditie bevat maar liefst 144 pagina's met de lekkerste recepten voor cakes, taarten, koekjes en hartige snacks, uit het populaire programma 'Heel Holland Bakt'. Daarnaast geeft het handige tips en een minicursus technieken. Door de kleurrijke hardcover kaft is jouw boek echt een bewaarexemplaar. Laat de oven vast voorverwarmen en maak snel jouw persoonlijke Heel Holland Bakt boek.
heel holland bakt feest

kenmerken

  • omslag: hardcover
  • afmeting: 24,5 x 19 cm
  • gewicht: 585 gram
  • aantal pagina's: 144
  • met naam, foto en boodschap te personaliseren

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-