rode wijn kistje met foto en naam -  luc-pirlet-merlot_4_1040
rode wijn kistje met foto en naam - luc-pirlet-merlot 1 1040
rode wijn kistje met foto en naam - luc-pirlet-Merlot_2_1040
rode wijn kistje met foto en naam - luc-pirlet-merlot_3_1040

rode wijn in kistje - met eigen foto en tekst

Deze heerlijk fles rode Luc Pirlet Merlot wijn geef je cadeau in een in een wijnkistje met een mooi ontwerp voorzien van je eigen foto's en een persoonlijke wens. Ben je nog geen 18, dan mogen we deze wijn niet aan jou verkopen. Door deze wijn te kopen, verklaar je ouder te zijn dan 18. meer informatie

20 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over rode wijn in kistje

Wat de reden ook is, met een persoonlijke wijnkist maak je iedere gelegenheid tot een hele bijzondere. De houten wijnkist is voorzien van het FSC keurmerk, zo draag je ook nog eens bij aan een duurzaam en verantwoord beheer van de bossen. Je kunt zelf een gaaf ontwerp voor op de kist maken of uit een van onze designs kiezen. Met een eigen foto, logo en tekst maak je het ontwerp helemaal uniek. Zo geef jij een verrassend en stijlvol wijn cadeau!

kenmerken

  • materiaal: hout (FSC keurmerk)
  • afmeting kist: 36,5x12x11 cm
  • deksel met opdruk: 35,6x10,2x0,3 cm
  • wijn: Luc Pirlet Merlot
  • inhoud: 750 ml
  • land: Frankrijk
  • druif: Merlot
  • wijnsoort: rood, soepel en fruitig

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-