boek-met-naam-gonnie-en-gijsje-hardcover_1040
boek-met-naam-gonnie-en-gijsje-hardcover_2_1040
boek-met-naam-gonnie-en-gijsje-hardcover_3_1040
boek-met-naam-gonnie-en-gijsje-hardcover_4_1040

Gonnie & Gijsje

Wie speelt de hoofdrol in dit unieke Gonnie en Gijsje avontuur? Jouw eigen (klein)dochter of (klein)zoon! De naam van het kind wordt op de omslag en in het boek verwerkt. Met zo'n origineel cadeau zorg je gegarandeerd voor heel wat uurtjes (voor)leesplezier! meer informatie

21 1.95 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over Gonnie en Gijsje

Gonnie en Gijsje zijn de allerliefste gansjes van de wereld. Ze zijn dikke vriendjes. Hun avonturen spreken met name peuters aan, omdat ze dicht bij hun belevingswereld liggen. In dit boek speelt het kind de rol van het gansje Gijsje. 

kenmerken

  • Afmetingen: 21 x 21 cm
  • Aantal pagina's: 32
  • Omslag: Hardcover
  • Leeftijd: 0-4 jaar
  • Geslacht: jongens en meisjes

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-