booklet telefoonhoesje voor Samsung Galaxy S6 met foto
telefoonhoesjes met flip hoesje voor Samsung Galaxy met ruimte voor (bank)passen

flipcase Samsung Galaxy

Een hoesje van kunstleer met een klep aan de voorkant van de telefoon voor een betere bescherming. In de klep is ruimte voor je (bank)passen. meer informatie

telefoon type:

20 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over flipcase Samsung Galaxy

Een flipcase beschermt jouw Samsung Galaxy tegen val en stoot schade door extra bescherming van het touchscreen. Erg handig is dat er in de klep van de case ruimte is om je (bank)passen in op te bergen. De foto wordt op de klep gedrukt, het is dan echt jouw telefoonhoes. Het product is geschikt voor alle Samsung Galaxy S-telefoons.

kenmerken

  • verkrijgbaar voor Galaxy S3, S4, S5, S6 (Edge) en S7
  • materiaal: zwart kunstleer
  • hoesje met klep
  • opbergvak voor (bank)passen
  • levertijd: ongeveer 5 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-