booklet telefoonhoesje voor Samsung Galaxy S6 met foto
telefoonhoesjes met flip hoesje voor Samsung Galaxy met ruimte voor (bank)passen

telefoonhoesje flipcase

Kies hier uit de lijst je type Galaxy, die je wilt hebben. Hierna kan je naar de ontwerp module via 'maak nu' om je telefoonhoesje te maken. meer informatie

telefoon type:

20 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over telefoonhoesje flipcase

Een flipcase beschermt jouw Samsung Galaxy tegen val en stoot schade door extra bescherming van het touchscreen. Erg handig is dat er in de klep van de case ruimte is om je (bank)passen in op te bergen. De foto wordt op de klep gedrukt, het is dan echt jouw telefoonhoes. Het product is geschikt voor alle Samsung Galaxy S-telefoons.

kenmerken

  • voor Samsung: S3, S4, S5, S6 (edge) en S7 (edge)
  • case met klep
  • materiaal: zwart kunstleer
  • opbergvak voor (bank)pasjes

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-