mok-volledig-bedrukt-met eigen foto
vibes-1040.jpg
roze-2-1040
mok-volledig-bedrukt-1040

volledig bedrukte mok - met eigen foto

Deze mok kun je helemaal bedrukken met je eigen foto. Je kunt ook zelf een ontwerp maken en kiezen uit verschillende achtergronden en cliparts. meer informatie

12 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu

meer informatie over volledig bedrukte mok

De witte mok is gemaakt van aardewerk. Het advies is om de mok met de hand af te wassen zodat de bedrukking mooi blijft. Deze mok is een leuk persoonlijk cadeau voor alledaags gebruik.  

Met de juiste afbeeldingen en elementen maak je de mok geschikt voor de speciale momenten als moederdag, vaderdag of vrijgezellenfeest.

 
infotabbeeld

kenmerken

  • materiaal: aardewerk
  • volledig bedrukt met eigen foto of ontwerp
  • keuze uit standaard ontwerpen, achtergronden en cliparts
  • advies voor bedrukking: met de hand afwassen
  • levertijd: ongeveer 5 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 2 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 2 werkdagen ? 0.-