mini stretch
afdrukken algemeen

mini stretch

Druk je foto’s op je telefoon of tablet eens af op een ander formaat. Door de handige afmeting zijn de foto’s ook makkelijk mee te nemen en uit te delen. meer informatie

7 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over mini stretch

HEMA biedt een andere manier van afdrukken van jouw mooiste momenten. Je kunt de herinneringen weer tastbaar maken en bevrijden van jouw telefoon, tablet of social media door ze af te drukken via deze manier. De Mini stretch variant, 8,38 cm bij 5,75 cm, zijn uitermate geschikt voor de staande en liggende foto’s. De prints zijn voorzien van een moderne rand in wit, grijs of zwart; waardoor de foto’s een chiquere uitstraling krijgen. Je bestelt in sets van 20 stuks en dit is uitbreidbaar per 10 stuks. Het geheel wordt geleverd in een hippe verpakking. Foto’s delen wordt weer uitdelen.

kenmerken

  • in het formaat 8.35 x 5.75 cm
  • keuze uit een witte, grijze of zwarte rand
  • gedrukt op 200 grams zijdemat papier
  • per set van 20 stuks
  • aan te vullen per 10 stuks
  • prijs per extra 10 stuks is 2.00
  • levertijd: ongeveer 3 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-