canvas 20x20
canvas achterzijde

foto op canvas

Kies het gewenste formaat en orientatie. op de foto zie je hoe groot de canvas wordt. Als je het juiste formaat hebt bepaald, klik je op 'maak nu' en ga je naar de volgende stap. meer informatie

oriëntatie:
formaat:

10 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over foto op canvas

Het beste soort canvas doek en geprint met milieuvriendelijke inkten geschikt voor elke foto. Daarom bestel je bij ons jouw mooiste foto op canvas in veel verschillende formaten. Op ambachtelijke wijze wordt in onze productie met oog voor de beste kwaliteit het product gemaakt. In de ontwerp module maak je in enkele minuten jouw kunstwerk. Zo heb je de keuze tussen één foto, een collage of een filter over jouw foto. Bij een filter moet je denken aan zwart-wit en sepia. Natuurlijk kan je ook een lijst om jouw canvas bestellen. Dit geeft de foto nog meer impact. Het grote voordeel van bij ons bestellen is dat de canvas gratis afgeleverd wordt in een HEMA winkel naar jouw keuze. Geen verzendkosten en niet vooraf betalen. Een foto op canvas met hoge kwaliteit, dat is HEMA.

canvas ophangen detail
spieen na opspannen

kenmerken

  • afgedrukt op professioneel canvasdoek
  • gedrukt met UV bestendige inkten
  • ambachtelijk opgespannen op een houten frame
  • diverse formaten van 20x20 cm t/m 75x100 cm
  • levertijd 5 werkdagen
  • verwerkingskosten per order: 1.50

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-