vuren 20x20

foto op hout

Kies hier het gewenste formaat en type hout. Links kan je ongeveer zien hoe groot het eindproduct wordt. Als je het product buiten gaat plaatsen, wordt aangeraden om larikshout te kiezen. Als je het juiste formaat hebt bepaald, klik je op 'maak nu' en ga je naar de volgende stap. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
materiaal:

30 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over foto op hout

Erg trendy en hip, nu je eigen foto op hout voor binnen en buiten gebruik. Hout is voorzien van een white wash laag om de foto een heldere weergave te geven. Vergeet niet dat hout een natuurproduct is en dus kan gaan werken.

Opmerking:
- Je kunt jarenlang genieten van jouw foto op hout, mits direct contact met zonlicht en regen tot het minimale wordt beperkt.
- Larikshout en vurenhout hebben de eigenschap dat er soms noesten in de planken zitten. Deze zullen dan ook vrijwel altijd zichtbaar zijn in het eindproduct.

TIP:
Over het algemeen zitten er minder noesten in larikshout.

achterzijde foto op hout detail

kenmerken

  • geschikt voor buiten onder afdakje
  • afdruk is kleurecht door white wash laag
  • kieren tussen de planken zijn zichtbaar
  • hout is een natuurproduct en kan gaan werken.
  • planken zijn circa 18 mm dik
  • verwerkingskosten per order: 1.50

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-