vuren 20x20

foto op hout

Kies je voor een foto op houten planken, dan kies je voor een uitstraling met karakter. De white wash laag over de foto zorgt voor pure kleuren en de kieren tussen de planken geven je foto een lekker speels effect. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
materiaal:

30 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 2 werkdagen

maak nu

meer informatie over foto op hout

Je kunt kiezen uit twee houtsoorten: vurenhout of larikshout.

vurenhout
Op vurenhout krijgt je foto een natuurlijke en lichte uitstraling. Vurenhout heeft soms noesten in de planken zitten die ook zichtbaar zijn in de foto. Dit versterkt het rustieke karakter van je afbeelding.

larikshout
Vergeleken met vurenhout is larikshout iets donkerder van kleur, wat zorgt voor warme kleuren. De whitewash laag geeft een heldere weergave van je foto. Over het algemeen zitten er minder noesten in larikshout dan in vurenhout.


Wil je je foto graag buiten ophangen? Kies dan voor Larikshout en hang je foto onder een afdakje.. Hout is en blijft natuurlijk een natuurproduct, dus het kan gaan werken. 

achterzijde foto op hout detail

kenmerken

  • materiaal: in vurenhout of larikshout (planken zijn circa 18mm dik)
  • de afdruk is kleurecht door de white wash laag
  • keuze uit liggend, staand of vierkant formaat
  • verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • kieren tussen planken zijn zichtbaar
  • ook geschikt voor buiten onder een afdakje
  • hout is een natuurproduct en kan gaan werken

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 2 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 2 werkdagen ? 0.-