instx-1040
speciale instax afdrukken van je foto's

Instax

Druk je foto’s af als Instax print op een compact formaat met een witte rand. De rechthoekige vorm is gebaseerd op de prints die uit een Instax camera komen. meer informatie

8 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over Instax

Maak van jouw willekeurige foto een moderne en exclusieve instax print. De instax print heeft een formaat van 6x9 cm en is voorzien van een witte rand. De verschijning is gebaseerd op de prints die uit de speciale instax camera komen. Door zijn unieke verschijning een aanvulling op jouw afgedrukte foto’s. De prints worden geleverd in een set van 20 stuks. Als je meer wilt hebben, kun je de set per 10 stuks uitbreiden. Alles wordt geleverd in een hippe verpakking. Met deze prints kun je creatief aan de slag of je kunt ze delen met vrienden en familie. Niets is de gek voor deze prints.

kenmerken

  • in het formaat 6 x 9 cm
  • voorzien van een witte rand
  • per set van 20 stuks
  • aan te vullen per 10 stuks
  • prijs per extra 10 stuks is 2.50
  • levertijd: ongeveer 3 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-