xpozer 40x40
xpozer achterkant

foto op Xpozer

Kies hier het gewenste formaat. Links kan je ongeveer zien hoe groot het eindproduct wordt. Je kunt hier ook een wisselfoto bestellen. Hier zit dan geen spanmechnisme bij. Als je het juiste formaat hebt bepaald, klik je op 'maak nu' en ga je naar de volgende stap. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
spanmechanisme:

35 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over foto op Xpozer

Door het matte oppervlak van het polyester heb je nooit meer last van weerspiegelingen en wordt de foto haarscherp weergegeven. Doordat het materiaal geen oppervlakte structuur heeft, zie je geen raster zoals bijvoorbeeld bij canvas. Het Xpozer spansysteem zorgt ervoor dat het hoogwaardige, flexibele fotomateriaal superstrak en in een paar klikken wordt gespannen. Met de bijgeleverde ophanghaak hang je de foto eenvoudig en mooi vrij hangend aan de muur. Het totale systeem is erg licht van gewicht en kan daarbij zeer compact verstuurd worden. Zie de uitleg video rechts hiernaast voor meer informatie.

Het grote voordeel van het systeem is dat je makkelijk van foto kan wisselen. Je hoeft dan niet een geheel nieuw systeem aan te schaffen. In het bestelproces kies je dan voor een wisselfoto (optie zonder). Zorg wel dat je het correcte en zelfde formaat besteld. De sfeer in jouw interieur verander je in een oogopslag.

klik hier voor meer informatie >

foto op xpozer spansysteem detail

kenmerken

  • fotografische afdruk met de hoogste HD kwaliteit
  • hangt vrij van de muur met schaduw rondom de foto
  • geen doekstructuur of spiegeling
  • herbruikbaar frame om voordelig foto te wisselen
  • maak zelf creatieve indelingen met meerdere foto’s
  • diverse formaten, vierkant, langwerpig of panorama
  • verwerkingskosten per order: 1.50

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-